Elk leven speciaal en ieder afscheid uniek

Afscheid moeten nemen van een dierbare is een intense ervaring. Uw verdriet kunnen wij niet wegnemen, maar wel kunnen wij u helpen het afscheid zó vorm te geven dat er ondanks het verdriet een positieve herinnering overblijft. Goed luisteren naar uw wensen en gevoelens spelen daarbij een belangrijke rol. Een uitvaart is een persoonlijk afscheid dat een afspiegeling is van het leven dat iemand heeft geleid. Na een overlijden breekt een drukke periode aan, waarin -naast het verwerken van het verlies- veel geregeld moet worden. In deze dagen kunt u rekenen op de persoonlijke zorg en ondersteuning van onze uitvaartverzorgers. Wij zullen er alles aan doen u bij het organiseren en vormgeven van de uitvaart zoveel mogelijk zorgen en praktische zaken uit handen te nemen. Omdat het laatste afscheid maar één keer kan worden genomen, verzorgen wij de uitvaart van uw dierbare zorgvuldig en volgens uw wensen.

Direct na het overlijden moet een arts het overlijden eerst officieel vaststellen, daarna kunt u contact met ons opnemen. De arts zal een verklaring van overlijden verstrekken. Deze verklaring heeft u nodig om aangifte te doen van overlijden.

Bij een overlijden in het ziekenhuis of zorgcentrum wordt de arts automatisch geïnformeerd. Overlijden op reis: bel de alarmcentrale van de reisverzekering. Met de uitvaartleider kunt u vervolgens een afspraak maken om uw wensen, de uitvaartplechtigheid en alles wat daarbij komt kijken met u te regelen en bespreken.Wat te doen bij een overlijden

  • Neemt u eerst contact op met uw (waarnemend) huisarts.
    Vervolgens neemt u contact op met ons uitvaartcentrum, tel 010-4741144.
    Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week.