Voor een uitvaart zoals u dat wenst

Waaijers Uitvaartcentrum Holy

Waaijers heeft een eigen uitvaartcentrum, namelijk Waaijers Uitvaartcentrum Holy aan de Olmendreef 160 te Vlaardingen, dat zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima te bereiken is. Waaijers Uitvaartcentrum Holy is direct gelegen naast de begraafplaats Holy te Vlaardingen.

Waaijers Uitvaartcentrum Holy is ruim opgezet maar heeft desondanks een sfeervol karakter waar rust en privacy gewaarborgd zijn. Ons gebouw is rolstoelvriendelijk, heeft een ruime garderobe en ruime ontvangkamers waar u de belangstellenden kunt uitnodigen.

Tijdens een condoléancebezoek kan er koffie en dergelijke worden geserveerd. Ook is het mogelijk om op de dag van de uitvaart met de familie samen te komen om afscheid te nemen van uw dierbare. Na de uitvaart kunt u in het uitvaartcentrum bij elkaar komen om nog wat na te praten, eventueel met een kopje koffie of een broodmaaltijd.

Ook kunt u een opbaring door ons laten verzorgen in een uitvaartcentrum naar keuze (dit in overleg). Wij verzorgen uitvaarten in Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en omstreken. Mocht u andere wensen hebben, dan zijn deze altijd bespreekbaar.


Wat te doen bij een overlijden

  • Neemt u eerst contact op met uw (waarnemend) huisarts.
    Vervolgens neemt u contact op met ons uitvaartcentrum, tel 010-4741144.
    Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week.