Waaijers Uitvaartcentrum Holy

Waaijers heeft een eigen uitvaartcentrum, namelijk Waaijers Uitvaartcentrum Holy aan de Olmendreef 160 te Vlaardingen, dat zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima te bereiken is.
Waaijers Uitvaartcentrum Holy is direct gelegen naast de begraafplaats Holy te Vlaardingen.

Waaijers Uitvaartcentrum Holy is ruim opgezet maar heeft desondanks een sfeervol karakter waar rust en privacy gewaarborgd zijn. Ons gebouw is rolstoelvriendelijk, heeft een ruime garderobe en ruime ontvangkamers waar u de belangstellenden kunt uitnodigen.
Tijdens een condoléancebezoek kan er koffie en dergelijke worden geserveerd. Ook is het mogelijk om op de dag van de uitvaart met de familie samen te komen om afscheid te nemen van uw dierbare.

Ook na de uitvaart kunt u bij ons in het uitvaartcentrum in alle rust bij elkaar komen om nog wat na te praten, hierbij kunnen wij zorgen voor een kopje koffie, drankje en een broodmaaltijd, e.d.

Ook kunt u een opbaring door ons laten verzorgen in een uitvaartcentrum naar keuze (dit in overleg). Wij verzorgen uitvaarten in Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en omstreken. Mocht u andere wensen hebben, dan zijn deze altijd bespreekbaar.

"Het is waar wat Waaijers Uitvaartverzorging op hun site schrijft. Deze derde generatie zorgt daadwerkelijk voor kwaliteit, zorg en respect voor alle betrokkenen. Ook in tijd van COVID is er een passende oplossing gevonden om liefdevol afscheid van onze moeder te nemen. Wij zijn enorm dankbaar"

"Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de verzorging en de uitvaart van mijn zoon Antonie. Ik ben door jullie die week er door getrokken.
Bedankt voor alle steun.
Ik heb Antonie met een gerust hart bij jullie achtergelaten na zijn overlijden."

© Copyright 2021 Waaijers Uitvaartverzorging B.V. | KvK 24330080 | BGNU Branchevereniging